Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(6)
Forma i typ
Książki
(6)
Poradniki i przewodniki
(2)
Dostępność
dostępne
(6)
Placówka
Wypożyczalnia w Czchowie
(5)
Wypożyczalnia w Tymowej
(1)
Autor
Kowalczyk Jakub
(2)
Brachat Oliver
(1)
Celer-Szczepaniak Julia
(1)
Davidow Shelley (1969- )
(1)
Eaton Jan
(1)
Floriańczyk Barbara
(1)
Gietka-Ostrowska Aleksandra
(1)
Góźdź Joanna
(1)
Hamelman Jeffrey (1951- )
(1)
Hülsmann Torsten
(1)
Kaneko Chiho
(1)
Midal Fabrice (1967- )
(1)
Syndoman Piotr
(1)
Weismüller Christiane
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(6)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(6)
Język
polski
(6)
Temat
Pieczywo
(2)
Chleb
(1)
Ciasta
(1)
Dziecko
(1)
Higiena psychiczna
(1)
Piekarstwo
(1)
Poczucie własnej wartości
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Roboty ręczne
(1)
Samoakceptacja
(1)
Samopoznanie
(1)
Samowychowanie
(1)
Stres
(1)
Szydełkowanie
(1)
Wychowanie w rodzinie
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Książki kucharskie
(1)
Poradnik
(1)
Poradniki dla rodziców
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Rozwój osobisty
(1)
6 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia w Czchowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 159.944.4 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia w Czchowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 646.26/.27 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okł podtyt.: Własnoręcznie wykonane, pięknie opakowane.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia w Czchowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56:745.54 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia w Czchowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia w Tymowej
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia w Czchowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 159.923 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej